De omgeving

Waar de zee het land kust

Burgh-Haamstede is een dorp op het Zeeuwse eiland Schouwen-Duiveland. Het dorp grenst aan de Kop van Schouwen, een natuurgebied dat uit twee werelden bestaat: de weidsheid van de stuivende duinen gaat hier over in de beslotenheid van het grootste bos van Zeeland. Wandelen, fietsen, flora verkennen en fauna spotten; het kan hier allemaal.

Schouwen-Duiveland heeft een kilometerslange kustlijn. De ondiepe zeebodem, vele zandbanken en uitgestrekte duinen maken deze kustlijn uniek. In de verte zijn onder meer de Oosterscheldekering en de Westerlichttoren te zien. Bij de sfeervolle strandpaviljoens kunt u in alle rust koffiedrinken, mails beantwoorden of een boek lezen.

Sfeervolle dorpskern

Burgh-Haamstede staat bekend om de sfeervolle dorpskern. In de karakteristieke panden zijn verschillende winkels gevestigd en onder de bomen bevinden zich sfeervolle terrassen. Zowel inwoners als toeristen komen hier graag. Samen brengen zij het hele jaar door leven in de brouwerij.

Even verderop ligt het middeleeuwse Slot Haamstede. Het oudste deel van dit slot stamt uit de dertiende eeuw. In de loop der tijd werd het uitgebreid en gerestaureerd tot de drie-eenheid die er nu staat: het imposante slot, het weelderige bos en het open duingebied vormen een bijzonder geheel.

Mooie uitvalsbasis

Zeeland is een provincie waar rust en ruimte de boventoon voeren. Hierdoor reist u gemakkelijk naar andere plaatsen op de eilanden. Zierikzee ligt op twintig minuten rijden, binnen een halfuur staat u in Middelburg en zowel Goes als Vlissingen bevinden zich in een straal van nog geen drie kwartier. Komt u uit Breda, Rotterdam of Den Haag? Dan bent u ruim een uur onderweg.

"Buitenkans in Burgh-Haamstede

Ze zijn zeldzaam. U moet snel toeslaan als u ze tegenkomt, want voor u het weet zijn ze alweer verdwenen. Ik heb het over buitenkansen.

Noordstaete is zo’n buitenkans. Met zeventien hotelappartementen heeft het project een kleinschalig karakter. Het bevindt zich midden in de sfeervolle kern van Burgh-Haamstede en ligt vlak bij de prachtige kustlijn en het grootste bos van Zeeland.

Ga er dus goed voor zitten, want misschien biedt Noordstaete precies wat u zoekt. Het is een plek waar rendement en ontspanning samenkomen. Wilt u meer weten? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan ons bedrijf en de projectlocatie.

Graag tot ziens!"

Hans Boogert

Directeur Bouwbedrijf Boogert

Heeft u interesse in Noordstaete?

Dan nodigen we u uit voor een bezoek aan Schouwen-Duivenland met een persoonlijke rondleiding bij Bouwbedrijf Boogert. We laten tekeningen zien, geven inzicht in prijzen en beantwoorden vragen. Wilt u investeren in één of meerdere hotelappartementen? Dan maken we een vervolgafspraak om alles te regelen.

Wilt u meer weten over Noordstaete?

Vraag de digitale
brochure aan

met alle informatie over het project

Bedankt voor uw aanvraag!
Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op, zodat we de brochure snel naar u toe kunnen sturen.
Oeps! Er is iets verkeerd gegaan met uw aanvraag.
Bel met 0111-641 596 of stuur een e-mail naar info@bouwbedrijfboogert.nl
Afbeelding van een opengeslagen en gesloten brochure over project Noordstaete