Bekroonde Bouwers

Liefde voor ons vak

Bouwen zit in ons bloed. Het is ons met de paplepel ingegoten, waardoor we echte kenners zijn. Al vier generaties lang realiseren we bij Bouwbedrijf Boogert mooie projecten. Dat we liefde voor ons vak hebben, is terug te zien in de kwaliteit van ons werk: als bekroonde bouwer gaan we altijd voor een resultaat met een gouden randje.

Zeeuwse wortels

Bouwbedrijf Boogert is een bedrijf met Zeeuwse roots. We zijn gevestigd in Oosterland, vlak bij Burgh-Haamstede. Omdat we het dorp goed kennen, weten we precies weten wat een project als Noordstaete nodig heeft. Het geeft ons veel voldoening om een mooie locatie in de kern een waardevolle invulling te geven.

Veel ervaring

Een ziekenhuisafdeling verbouwen, een hotel restaureren of een nieuwe villa realiseren. We beheersen alle bouwdisciplines en ontwikkelen ook zelf projecten. Noordstaete is zo’n eigen ontwikkeling. We hebben er veel ervaring mee. In de afgelopen jaren bouwden we onder meer Boutique Resort Schaardijk in Scharendijke en realiseerden we hotelkamers en appartementen in de Oude Haven van Zierikzee.

Hofleverancier

In de loop der jaren zijn we uitgegroeid tot een gerenommeerd bouwbedrijf in Zuidwest Nederland. We hanteren korte lijnen, zijn flexibel en innoveren continu. En dat moet ook. Alleen zo kunnen we snel inspelen op vragen, slim meebewegen met nieuwe ontwikkelingen en van betekenis blijven in de markt. Kroon op ons werk is ons predicaat Hofleverancier. Dit predicaat wordt uitgereikt aan bedrijven die uitblinken op het gebied van kwaliteit, solidariteit en continuïteit. Een hele eer.

Heeft u interesse in Noordstaete?

Dan nodigen we u uit voor een bezoek aan Schouwen-Duivenland met een persoonlijke rondleiding bij Bouwbedrijf Boogert. We laten tekeningen zien, geven inzicht in prijzen en beantwoorden vragen. Wilt u investeren in één of meerdere hotelappartementen? Dan maken we een vervolgafspraak om alles te regelen.

Wilt u meer weten over Noordstaete?

Vraag de digitale
brochure aan

met alle informatie over het project

Bedankt voor uw aanvraag!
Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op, zodat we de brochure snel naar u toe kunnen sturen.
Oeps! Er is iets verkeerd gegaan met uw aanvraag.
Bel met 0111-641 596 of stuur een e-mail naar info@bouwbedrijfboogert.nl
Afbeelding van een opengeslagen en gesloten brochure over project Noordstaete